*SOTO Tridelli wegańskie pierożki warzywne z batatami i dynią (180g) - BIO (f)
Tridelli wegańskie pierożki warzywne z batatami i dynią BIO
Opakowanie przyjazne dla środowiska - wykonane w 57% z plastiku pochodzącego z recyklingu
Sposób przygotowania: Delikatnie podgrzać na patelni aż do uzyskania złocistobrązowej barwy.
Masa netto: 180g
Producent: SOTO
Dystrybutor: Eko-Wital Sp.z o.o.
Kraj pochodzenia składników: Niemcy
Składniki: Nadzienie: bataty* (10%), dynia* (10%), marchew* (8%), papryka czerwona* (7%), cebula *(7%), ryz pełnoziarnisty*, sezam *(2%), płatki ziemniaczane* , sól*, przyprawy*. Ciasto: mąka pszenna*, woda, olej słonecznikowy*, sól , przyprawy*
Składniki ciasta: woda, mąka orkiszowa*, olej słonecznikowy*, sól morska
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna:
Błonnik pokarmowy (g): 2,6
Białko (g): 4,7
Węglowodany (g): 2,8
- w tym cukry (g): 3,6
Tłuszcz (g): 7,2
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,9
Sól (g): 1,2
Alergeny: pszenica,
Możliwe alergeny: produkt może zawierać : gorczycę, soję, migdały, orzechy nerkowca.
Certyfikat: DE-ÖKO-003, rolnictwo UE i spoza UE
Warunki przechowywania: Przechowywać w temp. 2-7°C. Produkt można mrozić.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: NIE
Bez cukru: TAK
Bez barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez laktozy: TAK