Culinary on - warsztaty z gwiazdą

Culinary on - warsztaty z gwiazdą

2

W przepięknych przestrzeniach Culinary On odbyły się cykliczne Warsztaty z Gwiazdą. Tematem warsztatów prowadzonych przez Karolinę Szostak były zdrowe przepisy i zdrowe gotowanie.

ZDROWE PRZEPISY ! NATURALNE MARKI I PRODUKTY !

W przepięknych przestrzeniach Culinary On odbyły się cykliczne Warsztaty z Gwiazdą. Tematem warsztatów prowadzonych przez Karolinę Szostak były zdrowe przepisy i zdrowe gotowanie. Uczestnicy – blogerzy i influencerzy przygotowali ekspresowy barszcz ukraiński, krem dyniowo – pomidorowy, zupę tajską, koktajl roślinny i sałatkę winegret z soczewicą. Wspólne gotowanie integruje i była to doskonała okazja, żeby wymienić się wiedzą i doświadczeniem na temat zdrowego odżywiania i zdrowego trybu życia. Było kolorowo, smacznie i zdrowo! Organic Market zadbał o doskonałe jakościowo, ekologiczne produkty potrzebne do sporządzenia potraw takich firm jak: Biogurt, Ecomil, Eko-Wital i Voelkel. Dodatkowo influencerzy, w liczbie prawie 60, smaczne i zdrowe nasze produkty - napój roślinny Isola Bio Easy On Taste, kombucha Voelkel i passata pomidorowa Eko-Wital - mogli zabrać do domu, aby przetestować je w autorskich przepisach w zaciszu własnej kuchni.

Przepis na koktajl roślinny

1 kg marchwi

1 kg dyni

2 kg pomarańczy

2 limonki

2 łyżki miodu

0,5l napoju roślinnego Easy On Taste Isola

Sposób przygotowania: Wyciskamy sok z marchwi, dyni, pomarańczy i limonki w wyciskarce wolnoobrotowej. Dodajemy miód, napój roślinny Easy On Taste Isola i mieszamy do powstania jednorodnego koktajlu.