Falafel - BIO
Skład:
Produkt zawiera alergeny:
Masa netto: 240g
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 180kcal
Kalorie z tłuszczu: 87kcal
Białko: 7,7g
Węglowodany: 15,6g
Cukier: 1,8g
Błonnik: 6,6g
Tłuszcz: 9,7g
Tłuszcze nasycone (wyrażone w trójglicerydach): 2,6g
Cholesterol: <2mg
Sód: 395mg.
Certyfikacja: NL-BIO-01 rolnictwo UE. Certyfikacja w Polsce AgroBioTest PL-EKO-07-12910.
Wyprodukowano przez: Florentin BV., Rendementsweg 4-i, 3641SK Mijdrecht, Holandia.
Wyłączny dystrybutor: Epikuchnia Katarzyna Rygalik, ul. Obrońców 38/5, 03-927 Warszawa, Polska.
Informacje dodatkowe:
Sposób podgrzania: piekarnik (5-7min 220 stopni C), frytkownica (2min 160 stopni C)
Produkt bezglutenowy, wegetariański, bez konserwantów, wegański.
Przechowywać w temperaturze od +2ºC do max. +6ºC.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 2 tygodnie