Jogurt kozi jagodowy ekologiczny, zawartość tłuszczu min. 3%.
Skład: pasteryzowane mleko kozie*, probiotyczne kultury bakteryjne: Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium, jagody* 12%, cukier.
* składnik ekologiczny
Produkt zawiera alergeny: mleko łącznie z laktozą.
Masa netto: 125g
Pochodzenie: Austria
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 100 kcal (419 kJ)
Białko: 4,1g
Węglowodany: 10,8g
w tym cukry 9,6g
Tłuszcz: 4,4g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,9g
Sól: <0,1g
Certyfikacja: EKOGWARANCJA PL-EKO-01-5664, rolnictwo UE/spoza UE. AT-BIO-402.
AT 40145 EG
Wyprodukowano przez: Leeb Vital, Austria. Dystrybutor: Eko Wital, ul. Jagiellońska 82, 03-301 Warszawa.
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +2 do +6ºC.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 7 dni.