Jogurt kozi naturalny ekologiczny, zawartość tłuszczu min. 4,5%.
Skład: pasteryzowane mleko kozie*, probiotyczne kultury bakteryjne: Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium.
* składnik ekologiczny
Produkt zawiera alergeny: mleko łącznie z laktozą.
Masa netto: 125g
Pochodzenie: Austria
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 82 kcal (345 kJ)
Białko: 5,0g
Węglowodany: 3,6g
w tym cukry 2,1g
Tłuszcz: 5,4g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,6g
Sól: <0,1g
Certyfikacja: EKOGWARANCJA PL-EKO-01-5664, rolnictwo UE. AT-BIO-402.
AT 40145 EG
Wyprodukowano przez: Leeb Vital, Austria. Dystrybutor: Eko Wital, ul. Jagiellońska 82, 03-301 Warszawa.
Informacje dodatkowe:
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +2 do +6ºC.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 7 dni.
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Nie |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |