BEZGLUTENOWE BIO

Makaron ryżowy z quinoa spaghetti bezglutenowy 250g QUINUA REAL - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 8436545620274

Makaron ryżowy z quinoa spaghetti wegański bezglutenowy ekologiczny

Skład: ryż* 75%, ziarno quinoa* 25%
* składniki ekologiczne

Masa netto: 250g

Pochodzenie składników: Boliwia

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1522/364

Białko: 8,5g
Węglowodany: 78,1g
w tym cukry: 0g
Tłuszcz: 1,1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g
Błonnik: 1g
Sól: 0,03g

Certyfikacja: BO-BIO-123, Rolnictwo spoza UE

Producent: AV, Villazon N 3847 Carretera a Sacaba, Boliwia

Dystrybutor: VEGAMARKET Piotr Spyrczak, 52-013 Wrocław, ul. Opolska 143a

Informacje dodatkowe: 
Sposób przygotowania: makaron wsypać do wrzącej wody. Gotowac ok. 13-15 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić, przemyć zimną wodą i osuszyć.

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.

Certyfikat BIO: Tak
Bezglutenowy (certyfikat): Tak
Wegański: Nie
Bez glutenu w składnikach: Tak