DIET-FOOD Makaron z alg morskich noodles (300g)
Makaron z alg morskich noodles
Skład: woda, wodorosty, substancja żelująca: alginian sodu, aloe vera.
Masa netto: 600g (po odcieku 300g)
Pochodzenie: Korea Płd.
Przybliżone wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 17kcal/73kJ
Białko: 0,2g
Węglowodany: 2,8g
w tym cukry: 0g
Tłuszcz: <0,5g
w tym nasycone: <0,1g
Sól: 0,13g,
Błonnik: 2,5g.
Importer: PPHU MIPAMA Sp.j., ul. Rogatka 7a, 62-860 Opatówek.
Wyprodukowano w Korei Południowej.
Informacje dodatkowe:
Bezzapachowy, niskokaloryczny, bezglutenowy.
Sposób przygotowania: wypłucz pod bieżącą wodą/dodaj bezpośrednio do sałatki albo gotuj lub smaż 2-3 minuty. Produkt musi być przepłukany przed użyciem świeżą wodą przez minimum 30 sekund.
Przechowywać w suchym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce, w misce z wodą, maksymalnie 2 tygodnie.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.