*VEGART Wegański bezglutenowy pudding waniliowy (180g)
Masa netto: 180g
Producent: VEGART
Kraj producenta: Węgry
Składniki: woda, skrobia modyfikowana, mąka ryżowa, błonnik roślinny, substancja zagęszczająca (E466), sól], cukier, napój MIGDAŁOWY [woda, MIGDAŁ 2%, węglan wapnia, substancje zagęszczające (guma gellan, guma guar), emulgator (lecytyny) , sól, preparat waniliowy 5% [cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromat, substancja zagęszczająca (pektyna), stabilizator (cytrynian wapnia), kwas spożywczy (kwas cytrynowy), olej słonecznikowy, barwnik (karoteny)], aromat, substancja konserwująca (potas sorbinian) , ekstrakt z wanilii Bourbon.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 373/ 88
Węglowodany (g): 21,0
- w tym cukry (g): 11,0
Tłuszcz (g): 0,1
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,1
Błonnik (g): 0
Białko (g): 0,1
Sól (g):0,19
Alergeny: migdały
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. 2°C - 10°C
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: NIE
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: NIE
Bez drożdży: TAK