BIO

*LYE CROSS FARM Ser cheddar dojrzały dojrzewający 9-12 miesięcy (200g) - BIO

Dodaj recenzję
Kod: 5027632000418
Producent: LYE CROSS FARM
Ręcznie wyrabiany ekologiczny cheddar, dojrzewający 9-12 miesięcy, aż do uzyskania leko ostrego smaku.

Ser cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcy

 

Masa netto: 200g

Producent: Lye Cross Farm

Kraj pochodzenia: Anglia

Składniki: ekologiczne mleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultury bakterii kwasu mlekowego.

Warość odżywcza na produktu na 100g:

Wartość energetyczna: 1700kJ/410kcal
Tłuszcz: 34g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22g
Węglowodany: <0,5g
w tym cukry: <0,5g
Białko: 25g

Sól: 1,8g

Certyfikacja: GB-ORG-05

Dystrybutor: Eko-Wital Sp. z o.o.

Warunki przechowywania: przechowywać w temp. +1°C do +5°C