NATUMI Zagęszczony produkt ryżowy bezglutenowy bez laktozy (200ml) - BIO
Zagęszczony produkt ryżowy bezglutenowy bez laktozy ekologiczny
Skład: woda, składniki ryżowe (syrop ryzowy, skrobia ryżowa, mąka ryżowa 10%, olej słonecznikowy 7%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, zagęstnik: karagen i maczka chleba świętojańskiego, sól morska, naturalne aromaty
* certyfikowany składnik ekologiczny
Objętość netto: 200ml
Pochodzenie: rolnictwo UE / spoza UE
Wartość odżywcza w 100ml produktu:
Wartość energetyczna - 202 kJ / 48 kcal
Białko - 0,1 g
Węglowodany - 9,6 g,
w tym cukier - 6,5 g;
Laktoza - 0 g
Tłuszcz - 1 g
Cholesterol - 0 g
Błonnik - 0,8 g
Sód - 0,03 g
Certyfikacja: DE-OKO-013
Producent: Natumi GmbH, Gierlichsstrabe 17, 53840 Troisdorf
Informacje dodatkowe:
Produkt roślinny doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia.
Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Data minimalnej trwałości: nie krótsza niż 3 miesiące.
Certyfikat BIO: | Tak |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Tak |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |