BEZGLUTEN Bułki bezglutenowe ciabatta (170g)
Masa netto: 170g
Producent: BEZGLUTEN
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki: woda, skrobia kukurydziana, mąki (ryżowa, kukurydziana), oliwa z wytłoczyn oliwek 5,7%, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, cukier, sól, błonnik z babki jajowatej.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1196/284
Tłuszcz: 6,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9g
Węglowodany: 52 g
- tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 5,0g
Białko: 2,3g
Sól: 1,32g
Warnunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Pakowany w atmosferze ochronnej.
Produkt naturalny: TAK
Produkt wegetariański: TAK
Produkt wegański: TAK
Bez glutenu: TAK
Bez laktozy: TAK
Bez cukru: NIE
Bez sztucznych barwników: TAK
Bez konserwantów: TAK
Bez jaj: TAK
Bez orzechów: TAK
Bez drożdży: NIE
Certyfikat BIO: | Nie |
Bezglutenowy (certyfikat): | Tak |
Bez laktozy: | Nie |
Wegetariański: | Tak |
Wegański: | Nie |
Bez glutenu w składnikach: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |